ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ



Εκφράζουμε την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. Καλούμε τους συναδέλφους οικοδόμους να πάρουν μέρος στη

ΣΥΣΚΕΨΗ – ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ, ΣΤΗ ΛΑΡΥΜΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 10:30ΠΜ

Ο μεγάλος αγώνας που δίνουν οι συνάδελφοι της ΛΑΡΚΟ για το μεροκάματο και τα δικαιώματά τους δίνει δύναμη σε κάθε εργάτη!

Με τον τετράχρονο αγώνα τους, την ενότητα και την αλληλεγγύη από όλη την εργατική τάξη έχουν καταφέρει να είναι νικητές απέναντι στα εγκληματικά σχέδια της κυβέρνησης, των επενδυτών και των επιτελείων τους  που τους ήθελαν έξω από τη δουλειά.

Με αυτό τον αγώνα κατάφεραν να κουρελιάσουν τα επιχειρήματα της κυβέρνησης, να αναδείξουν ότι η ΛΑΡΚΟ είναι χρυσορυχείο και όχι «βαρέλι δίχως πάτο», ότι οι εργαζόμενοι παράγουν τεράστιο πλούτο με τον ιδρώτα τους και δεν παραμένουν στη δουλειά εις βάρος των φορολογούμενων, ότι η κυβέρνηση σπαταλά χρήματα για να κρατά τη ΛΑΡΚΟ κλειστή για το χατίρι των επενδυτών, αντί να τη λειτουργεί.

Με αυτό τον αγώνα κατάφεραν και απέσπασαν από το υπουργείο οικονομικών νέα δέσμευση για 3μηνη παράταση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου για όλους.

Τώρα ο αγώνας της ΛΑΡΚΟ μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση του! Τώρα που πλησιάζει η ώρα να παραλάβει τη ΛΑΡΚΟ ο νέος επενδυτής και οι εργαζόμενοι βιώνουν το μαρτύριο της σταγόνας με τις ολιγόμηνες παρατάσεις των συμβάσεων. Τώρα πρέπει να δυναμώσει η αλληλεγγύη μας!

ΛΑΡΚΟ ΑΝΟΙΧΤΗ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Η νίκη των εργατών της ΛΑΡΚΟ είναι νίκη όλων των εργαζομένων! Θα συμβάλει ώστε με καλύτερους όρους να παλέψουμε και εμείς για τις διεκδικήσεις του κλάδου μας για αναγνώριση & διανομή των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων, για μέτρα υγείας & ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, για κήρυξη ως υποχρεωτικής της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΣΣΕ).

Για τη Σύσκεψη - Συλλαλητήριο την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στη Λάρυμνα θα αναχωρήσουν λεωφορεία στις 8:15πμ από το Δημαρχείο Ψαχνών, στις 8:30πμ από την πλατεία Ν. Αρτάκης και στις 8:45πμ από το Πάρκο Βούρκου στη Χαλκίδα.


 ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑ

Σχόλια