Συγκέντρωση Καλαβρή στην Κάρυστο


Μεγαλειώδη συγκέντρωση πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Καλαβρής το Σάββατο 01/04/2023 στην Κάρυστο , τόπο καταγωγής της μητέρας του .

Στην ομιλία του ανέπτυξε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συμμετάσχει στην πολιτική, εξέθεσε την πίστη του στην προσπάθεια ανανέωσης του κόμματος, όπως επιχειρείται από το νέο του αρχηγό, αλλά και τους προσωπικούς του στόχους σε αυτήν την πορεία. 


Σε μια αναλυτική ομιλία παρουσίασε τις βασικές αρχές του ΠΑΣΟΚ και τις θέσεις του σε κρίσιμα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα της υγείας , της αντιμετώπισης του ιδιωτικού χρέους , την προστασία της κύριας κατοικίας, και την κοινωνική κατοικία. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ακρίβεια που μαστίζει τον ελληνικό λαό εκθέτοντας σκέψεις και προτάσεις του ΠΑΣΟΚ .

Ξεχωριστό κεφάλαιο της ομιλίας του αποτέλεσαν και τα τοπικά προβλήματα που απασχολούν ιδιαίτερα την Καρυστία .

Ο Καλαβρής δήλωσε ότι η ενθουσιώδης υποδοχή , η μαζική συμμετοχή και η αποδοχή των θέσεων του , του δίνει μεγάλη δύναμη για τη συνέχιση του αγώνα του με σκοπό την τελική νίκη της παράταξης του .

Σχόλια