Συγκέντρωση Καλαβρή στα Ψαχνά

 


Εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου στον τόπο καταγωγής του στα Ψαχνά πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Καλαβρής την Πέμπτη 06/04/2023.

Στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για τη συγκλονιστική τους παρουσία, επεσήμανε ότι η δύναμη που λαμβάνει από τον τόπο του μπορεί να γίνει το εφαλτήριο για μια νικηφόρα πορεία.

Με ενάργεια εξέθεσε τις βασικές αρχές του ΠΑΣΟΚ και τις θέσεις του σε κρίσιμα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα της υγείας , στα κόκκινα δάνεια , την προστασία της κύριας κατοικίας, και την κοινωνική κατοικία. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ακρίβεια που μαστίζει τον ελληνικό λαό εκθέτοντας σκέψεις και προτάσεις του ΠΑΣΟΚ .



Ο υποψήφιος Βουλευτής έκανε εκτενή αναφορά σε ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, αλλά και όλη την κεντρική Εύβοια δίνοντας την υπόσχεση σε όλους όσους συμμετείχαν ότι θα διεκδικήσει λύσεις , ότι θα γίνει η φωνή τους και εν τέλει θα γίνει η δύναμή τους .

Ο Καλαβρής δήλωσε ότι η δυναμική παρουσία τόσων συμπατριωτών του τον κάνει να νιώθει μεγάλη ευθύνη για την επόμενη ημέρα, ώστε να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης και της αγάπης την οποία αισθάνθηκε από τους συμπατριώτες του  .

 

 

Σχόλια