ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ: Ο λαός βλέπει όσους καταλήστευσαν να αθωώνονται με παραγραφή για την Siemens


 Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Κώστα Μιχαήλ για την αθώωση όσων εμπλέκονται στο σκάνδαλο της SIEMENS

Η Ν.Δ. το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ο ΣυΡιζΑ εξασφάλισαν την ασυλία όσων ασελγούσαν πάνω στην δημόσια περιουσία και έκλεβαν τα λεφτά των Ελλήνων, μεταξύ των οποίων και οι «πρωταγωνιστές» του τεράστιου σκανδάλου της Siemens.

Ν.Δ. ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ΣυΡιζΑ νομοθέτησαν διαχρονικά υπέρ καταχραστών, απατεώνων, επίορκων τραπεζιτών και φοροφυγάδων. Παραβιάζοντας ωμά την αρχή της ισότητας και της ισονομίας, δηλαδή το άρθρο 4 του Συντάγματος.

Η αρχή έγινε από την κυβέρνηση Σημίτη, που το 2003 ψήφισε τον σκανδαλώδη νόμο Νόμος 3126 «Περί μη ευθύνης Υπουργών»! Όπως αποδείχτηκε, ο νόμος έγινε για να προστατευτούν οι επίορκοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, που τα επόμενα χρόνια αποδείχτηκε ότι συμμετείχαν σε σκάνδαλα.

Άλλωστε, ο λεγόμενος στρατηγός του Σημίτη, Θεόδωρος Τσουκάτος ήταν αυτός που ομολόγησε ότι μετέφερε δισεκατομμύρια δραχμές σε μαύρες σακούλες στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, πλέον φυσικά του 1 εκατομμυρίου μάρκων από τον Χριστοφοράκο της Siemens.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έστρωσε το χαλί για τους τραπεζίτες και τους καταχραστές με τον Ποινικό Κώδικα (άρ. 405) που ψήφισε και προέβλεπε την έγκληση για το αδίκημα της απιστίας «σε βαθμό πλημμελήματος».

Η ΝΔ άδραξε την ευκαιρία και με εκπρόθεσμη τροπολογία άλλαξε το σχετικό άρθρο του νέου Ποινικού Κώδικα επιβάλλοντας έγκληση ακόμα και για κακουργήματα!

Ο ελληνικός λαός λοιπόν, βλέπει όσους τον καταλήστευσαν να αθωώνονται διά της μεθόδου της «παραγραφής». Το δημόσιο χρέος όμως που προκλήθηκε από το πλιάτσικο, όχι μόνο δεν παραγράφηκε αλλά γιγαντώνεται.

Η Ελληνική Λύση θα καταργήσει τα νομικά ανοσιουργήματά των τριών κομμάτων και θα επιβάλει δρακόντεια νομοθεσία με αναδρομική ισχύ, που θα προβλέπει ισόβια στους καταχραστές του Δημοσίου και δήμευση περιουσιών υπέρ των Ελλήνων πολιτών. Εμείς λογοδοτούμε μόνο στους Έλληνες και όχι στους ολιγάρχες και τα καρτέλ.

Σχόλια