Η αλήθεια της "πόνεσε" τη δήμαρχο


 Σκληρές αλήθειες είπε η Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων Σοφία Χονδρογιάννη και η δήμαρχος Έλενα Βάκα "πόνεσε" υπερβολικά όταν τις άκουσε. 

Η Χονδρογιάννη κατήγγειλε ότι προσπαθεί επί μήνες να πείσει τον αντιδήμαρχο έργων Βασίλη Γουρνή να καθαριστεί ένας χωματόδρομος 100 μέτρων που οδηγεί σε σπίτι ηλικιωμένων στα Μακεδονικά, όπου μένουν με τον άρρωστο γιο τους, ώστε να έχουν πρόσβαση οι εθελοντές που πηγαίνουν για να βοηθήσουν την οικογένεια. 

Κατηγόρησε επίσης τη δήμαρχο ότι δεν απαντάει στις κλήσεις της αποδεικνύοντας ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία μεταξύ τους. Αντί να ψαχτεί η δήμαρχος να δει γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, προτίμησε να καθαιρέσει τη Σοφία Χονδρογιάννη από αντιδήμαρχο υγείας, λες και όταν έκανε την καταγγελία δημόσια είχε την πρόθεση να παραμείνει στην παράταξη. 

Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι η δήμαρχος βρίσκεται σε πανικό, γιατί αποδεικνύεται ότι η θητεία της ως δημάρχου στερείται κοινωνικού προσώπου. 

Όσο για την Σοφία Χονδρογιάννη, έχοντας ήδη αποδείξει την ανιδιοτελή της προσφορά, σίγουρα δεν έχει ανάγκη να συνταχθεί με κανέναν για να συνεχίσει το έργο της, που έχει αναγνωριστεί από όλη τη Χαλκίδα. 

Σχόλια