ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής της 8ης Μάη 2022




ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Δ. ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ και το ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Η πίστη μου στην κορυφαία και αναντικατάστατη συμβολή της ενεργής βάσης του Κινήματος στην αναγέννηση και εντέλει ανάσταση της παράταξης εκφράζεται συχνά δημοσίως όπως και σε πρόσφατες δημοσιεύσεις μου.
Επειδή οι λόγοι και οι διακηρύξεις έχουν σημασία μόνο όταν γίνονται πράξη αποφάσισα να τεθώ στη διάθεση της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και να συμμετάσχω στις εκλογές της 8η Μάη 2022, εκτός από υποψήφιος για το Συνέδριο, και ως Υποψήφιος για την Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Οργάνωσης Δήμου Χαλκιδέων.
Οι Δημοτικές Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής είναι η βάση που πρέπει να κινητοποιηθεί, ο «γίγαντας που πρέπει να ξυπνήσει», να γίνουν ενεργές και συμμέτοχες, να γίνουν οι κυψέλες της δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος, ο κόμβος αμφίδρομης επαφής με την κοινωνία. Αυτό είναι ένα στοίχημα που μαζί με συντρόφους της νέας γενιάς φιλοδοξούμε να κατακτήσουμε και να μεταλαμπαδεύσουμε έτσι μία αυθεντική εμπειρία αγωνιστικής πολιτικής συμμετοχής στην Χαλκίδα και όχι μόνο.
Καλώ τα μέλη του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής στην Δημοτική Οργάνωση Δ. Χαλκιδέων να συμμετάσχουν μαζικά και ενεργά στις εκλογές για την ανάδειξη Σ.Ε. Δημοτικής Οργάνωσης, Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας και Συνέδρων για το Συνέδριο της 20-22 Μάη 2022 και να καταθέσουν την προτίμησή τους για την ονομασία της παράταξης.
Στο Δήμο Χαλκιδέων οι κάλπες θα μας περιμένουν από 8.00πμ έως 19.00 μμ
Στην Χαλκίδα (Διοικητήριο Π.Ε. Εύβοιας, ΚΑΠΗ Κανήθου)
Στο Βασιλικό (Δημαρχείο)
Δημήτρης Ι. Κατσούλης
Δικηγόρος
Τέως Δήμαρχος Αυλώνος Ευβοίας
Υποψήφιος για την Σ.Ε. Δημοτικής Οργάνωσης Δ. Χαλκιδέων
Υποψήφιος Σύνεδρος από την Δ.Ο. Δήμου Χαλκιδέων

Σχόλια