Συναντήσεις του ΥφΑΑΤ Σίμου Κεδίκογλου με τοπικούς φορείς της Βόρειας Εύβοιας



Διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών παραγόντων της Βόρειας Εύβοιας είχε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου,κατά την καθιερωμένη περιοδεία του στις πληγείσες περιοχές.

 

Συγκεκριμένα, ο ΥφΑΑΤ και Βουλευτής Ευβοίας κατά την επίσκεψή του στην Ιστιαία, συμμετείχε μεταξύ άλλων και στις εκλογές του Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρόνοιας και Ανάπτυξης,ενός συλλόγου, όπως επισήμανε, με πλούσια δράση και μεγάλη προσφορά ιδιαίτερα στα θέματα υγείας της ευρύτερης περιοχής.

 

«Ήταν χαρά μου που συμμετείχα στις εκλογές του Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρόνοιας και Ανάπτυξης της Ιστιαίας. Είμαι πάντα στο πλευρό του Συλλόγου και εύχομαι σε όσους εκλεγούν, καλή δουλειά. Θα συνεχίσουμε μαζί για να βελτιώσουμε τις υποδομές υγείας στη Β. Εύβοια, με πρώτο και κυριότερο τη λειτουργεία της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού», δήλωσε σχετικά.

 

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του, ήταν το Λιμενικό ΤμήμαΩρεών, όπου είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις και να συνομιλήσει με αξιωματικούς και με λοιπό ένστολο προσωπικό. Στόχος του κ. Κεδίκογλου ήταν να αφουγκραστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν προκειμένου να αναζητηθούν από κοινού οι λύσεις.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Π.Ε. Εύβοιας, ο κ. Κεδίκογλου κατέγραψε με προσοχή όλα τα ζητήματα που τέθηκαν από τοπικούς φορείς, υπηρεσιακούς παράγοντες και κατοίκουςκαι δεσμεύτηκε ότι η άμεση επίλυσή τους αποτελεί προτεραιότητά του.

 

Σχόλια