Διανύοντας τον Δεκεμβρη του 2021


επιμελείται η


ΑΛΚΗΣΤΙΣ


ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ

PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY

RECEARCH-ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΟΩΝ


ΤΗΛ 6977449879-6976842543 ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com

Ιστοσελίδα www.alkhstis.gr



ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΟ 90 FM 

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ 

ΤΗΣ ΕΦΗΣ ΝΤΙΝΗ.


ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ

ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΗ..



ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!


 

ΚΡΙΟΣ



Κριαράκια μου το 2021 όπου να ΄ναι μας αφήνει και θα φύγουν μαζί κι όλες οι ανασφάλειες που έχετε.Πράγμα δύσκολο βέβαια για σας με την ανυπομονησια που έχετε κι όλα εκεινα τα απειλητικα τετραγωνα του Αρη αλλα και της δυσκολης εκλειψης που ανοιγει την αυλαια.Αν είστε υπομονετικοι συντηρητικοι κι ευελικτοι  πολλα απ΄αυτα θα διαφοροποιηθούν γιατι ο κυβερνητης σας κανει κι ενα τριγωνο με τον Ποσειδωνα που βοηθα.Την καλυτερευση υπογράφει κι η νεα χρονια που ακολουθει,όπου εμεσα απ αυτο το μηνα κιολας θα βοηθησει να αγγιξετε τους στόχους σας.Στον αισθηματικό τομεα θα θελα να δωσετε προσοχη ελέγχοντας τη συμπεριφορα σας και τα νευρα σας απέναντι στον συντροφο.



ΤΑΥΡΟΣ



Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς αυτής Ταυροι μου σας επιφυλλάσει εκπλήξεις..μέσα σ΄όλα αυτά όμως μπορει να υπάρχει μια παγίδα που πρέπει να την δείτε έγκαιρα.Οι νέες ιστορίες μεχρι να μπει η νέα χρονιά θα είναι στο προσκήνιο,το ιδιο και οι οικονομικες υποθεσεις γυρω απο τη δουλεια σας. Εσεις αφοσιωθείτε σ΄αυτα που πρεπει να φροντισετε διχως να αναλωνεστε σε ανουσια πραγματα. Οσο για τα αισθηματικα σας καλο ειναι να αποφυγετε τις εντασεις αλλωστε αναδρομει η Αφροδιτη και δεν εξυπηρετει τις επιδιωξεις σας αν αυτες δεν εχουν ουσια..αν δεν προσέξετε φοβάμαι πως αυτή η θολούρα θα παραμείνει ως τελος χρονιας.



ΔΙΔΥΜΟΙ



Διδυμάκια μου μπερδεμένους σας βρίσκει ο Δεκέμβρης στο όνειρο και τη φαντασία,πότε-πότε κοιτώντας κι αναπολωντας παλιες εποχές,γεγονός που σας αποπροσανατολίζει.Τόσο η θεση του Ερμή απ΄τον Αιγοκερω οσο κι αναδρομη φορα της Αφροδιτης στρεφουν το ενδιαφερον σας σε στοχους οικονομικούς αλλα και θεματα που αφορουν την προσωπικη ζωη.Η Πανσεληνος στο ζωδιο σας κι η εκλειψη απεναντι κουραζει τις σχεσεις..κι ενω δεν ειναι αναγκαιο να κανετε ουσιαστικες αλλαγες ξεγελατε τον εαυτο σας διχως αυτο να οδηγει πουθενα.Θελω να δουλέψετε με σθένος αυτο το διαστημα και στη πορεια του μηνα να έχετε οσα έχετε ονειρευτεί.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Καρκινάκια μου απο την αρχη του μηνα θα νιωσετε την ενταση.. η θεση του Ερμή στις σχεσεις σας κι η αναδρομη φορα της Αφροδιτης χρωματίζουν σκουρο τον τελευταιο μήνα της χρονιας,αυτον το μηνα που η αλλαγη θα είναι φανερη.Για μια φορά μετα απο καιρο παντως θα νιώσετε δικαιωμένοι γιατι εσεις θα αλλαξετε το χρωμα..και παροτι βλεπετε να σκαλώνουν τα πραγματα στα αισθηματικα λογω των δυσκολων φεγγαριων του μηνα,η αλήθεια είναι πως θα κανετε το μεγαλο αλμα.Αυτο που ισως δεν γνωρίζετε,ειναι η θετικη επιδραση της τυχης που βοηθά να παίξετε το καλύτερό σας χαρτί.Ρίξτε φως λοιπόν στην ασαφεια και χαμογελαστε!



ΛΕΩΝ



Τον τελευταιο μηνα της χρονιας βρισκεστε σε υπερενταση και παρα το γεγονος πως οικονομικα και αισθηματικα βαινουν καλα εσεις ανησυχείτε.Η αληθεια ειναι πως σαν ζωδιο του Ηλιου και με μια εκλειψη στις 4 εχετε τα δικια σας.Μάλλον πρέπει να καλλιεργείτε στο μυαλό σας απο τωρα πως τελικά το 2021 φεύγει,ωστε ετσι να αρχίσετε να νιώθετε καλά.Η θέση του Ερμη και το τριγωνο του με τον Ουρανο θα ειναι η εκπληξη για σας αφου θα αξιοποιησετε τις προσπαθειές σας ωστε τα προβληματα να βρουν τη λυση τους.Μια επαγγελματικη προταση θα ειναι πηγη εσόδων και οφελων αρκει βεβαια να διαβασετε καλα τα ψιλα γραμματα ωστε να μην μετανιωσετε γιαυτο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Οι γιορτινές μέρες όπως παντα Παρθενοι μου,σας βρίσκουν αγχωμένους,περιτριγυρισμένους απο ανασφάλειες κι είναι αλήθεια πως αυτό δεν βοηθά και τόσο να νιώσετε καλύτερα.Παρότι ο Αρης εγκαταλείπει τον Σκορπιο,εσεις με τον κυβερνητη σας κοντα του γίνεστε εριστικοί σε θεματα που αφορουν μια σχεση. Φροντιστε την οικογενεια,τα οικονομικα σας που βρισκονται σε μια περιοδο μεταβατικου χαρακτηρα και προνοηστε για μελλοντικα οφελη.Η τελευταία Πανσεληνος του Δεκεμβρη στις 19 στο ζωδιο των Διδύμων θα δωσει το προβαδισμα και μαζι ελπίδα για το επαγ/κο σας προφιλ.Να ελπίζετε πως τα γεγονότα θα φέρουν νέες συγκινήσεις!



ΖΥΓΟΣ



Ο τελευταίος μήνας του χρόνου φαίνεται να 'ναι κομματάκι δύσκολος,όχι όμως κι ο χειρότερος!Λιγουλάκι η εκλειψη στον Τοξοτη και επικοινωνιακο σας κομματι,άλλο τόσο το τετραγωνο Αρη Δια στην αρχη του μηνα όπως κι ο Ερμής που βρισκεται συμμετεχοντας στις μαχες που γινονται στον άξονα που κονταροχτυπιουνται τα φεγγαρια ..δεν σας δεν αφήνουν περιθώρια να πάρετε ανάσα. Γίνετε δημιουργικοί και χαρούμενοι κι αποφύγετε όσους σας ρίχνουν ψυχικά,άλλωστε με τον Δια στον ερωτα και το δημιουργικο σας τομεα,δεν είναι ουτοπικό να θεωρείτε πως όλα θα εξελιχθούν ομαλά ακομα και με.. αναδρομη Αφροδιτη!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ



Σκορπιουδάκια μου ξερω πως για να νιωσετε καλα ενας μονο τρόπος υπαρχει,να ξοδευετε χρηματα  μέχρι να μεινετε αφραγκοι.Βασικά πρεπει να προσαρμοστειτε με τα δεδομένα αυτης της περιοδου, να φανειτε συντηρητικοί στο χειρισμο των χρηματων σας και να μη ξοδευετε ασκοπα μεσα στην εορταστικη περιοδο,ιδιαιτερα με μια εκλειψη στα οικονομικα σας.Αποφυγετε επισης τις αντιπαραθεσεις στον εργασιακο χωρο οπως και τα λογια με τους δικους σας ανθρωπους που το μονο που περιμένουν απο σας ειναι τρυφεροτητα και κατανόηση.Αλλωστε εκεινοι που σας νοιαζονται δινουν και το μεγαλύτερο νοημα στη ζωη σας.Το καλό με σας είναι οτι η τύχη φροντίζει για σας ακόμα κι όταν εσείς δεν το βλέπετε.



ΤΟΞΟΤΗΣ



Η χρονιά τελειώνει με μια σχετική επιβαρυνση ελεύθεροί μου σκοπευτές..θεματα στα οικονομικα, τις σχεσεις,τις προσωπικες σας ανάγκες..γενικα βρισκεστε σε μια υπερενταση με πολλες αλλαγες που δυσκολευεστε να χειριστειτε ομαλα.Κυριοι υπευθυνοι τα φωτα που μαχονται στον αξονα σας με μια νεα σεληνη κι εκλειψη στις 4 στο ζωδιο σας και μια Πανσεληνο στις 19 απεναντι σας.Παρότι τα συναισθήματά σας είναι κάπως δυφορούμενα,η προετοιμασια αλλαγης θεσης του κυβερνήτη σας  ενισχυουν τις αντοχές σας.Ακομα κι αν αισθανεστε αβολα,μεινετε ο εαυτο σας και κατακτηστε με το χαμογελο και την αισιοδοξη φυση σας τους παντες!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Οι γιορτινές μέρες σας βρίσκουν στο επίκεντρο,όχι μόνο γιατί διανύετε την γενέθλια περίοδο αλλά γιατί πολλά γίνονται στο ζωδιο σας αλλα και πολυ κοντα σας.Το κυριότερο το τετραγωνο Αρη Δια την πρωτη κιολας εβδομαδα του μηνα την επομενη της εκλειψης,την ιδια ωρα που ο Πλουτωνας πλησιαζει την Αφροδίτη ενω εκεινη επιστρεφει αναδρομη.Οι πιεσεις δεν σταματουν,ειναι αρκετές, όμως πολλές ειναι και οι επιβραβεύσεις που θα φανούν.Με την αφιξη του Ερμη και του Ηλιου στο ζωδιο σας συναμα με το θερινο ηλιοστασιο,μόνο η αισιόδοξη φύση σας θα φανει κι οι δικες σας δυναμεις θα ειναι εκεινες που θα σας οδηγήσουν στο δρομο που θέλετε!!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ



Αν αποφύγετε τις απαισιόδοξες εκτιμήσεις αυτον τον μηνα,το πλανητικό σκηνικό φίλοι μου θα σας ανταμείψει,ωστόσο δεν σας κρύβω πως η εκπνοή της χρονιάς κυλά θετικα.Οι επαφές με φίλους θα είναι ευχάριστες,τα συναισθήματά σας όμως θα παραμείνουν κρυμμένα λογω της εκλειψης.Η συμμετοχη του κυβερνητη σας στη τελευταια Πανσεληνο στους Διδυμους κανοντας τριγωνο με τον Ερμη θα βοηθήσει να υποδεχτείτε χαλαροί τη νέα χρονιά και να αποχαιρετισετε ευτυχισμενοι τον γιγαντα του πλανητικου σκηνικου Δια που τοσο πολυ σας βοηθησε με την ενος ετους παραμονη του στο ζωδιο σας.Μην νιωθετε λοιπον χαμενοι στο διαστημα,αλλα ευνοημενοι γιαυτο το..διαστημα! .



ΙΧΘΥΕΣ



Γλυκά μου ψαράκια θα πρέπει να κρατήσετε μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα,τις επιθυμίες σας τις πρωτες τουλάχιστον ως τις 15 του μήνα γιατί παρ΄όλη την καλή σας διάθεση να προχωρήσετε ανέπαφοι,τα συμπαντικά δρώμενα δείχνουν το αντίθετο.Λίγο η εκλειψη,η αοριστη σε ετοιμοτητα αλλαγη θεσης του Δια στο ζωδιο σας,λιγο το τετραγωνο Αρη Δία,το πλησιασμα Πλουτωνα Αφροδίτης κι η αναδρομη κινηση της,δείχνουν ότι το κλίμα τις φετινές γιορτές θα είναι δυφορουμενο. Ωστόσο αυτο το εντονο σεληνιακο φως ειναι που κανει τη ζωη σας να λαμπει ..ειναι εκεινο που οφηγει το φλερτ να λαβει μερος στο ερωτικο παιχνιδι με ρόλο για σας πρωταγωνιστικό!

Σχόλια